Beschuit met muisjes in Nederland
Door: Ilse
Blijf op de hoogte en volg Ilse
22 Mei 2007 | Zweden, Örebro
22 Mei 2007 - 19:33
Ida:
Hi Ilse,
Nou joh van harte gefeliciteerd met deze uitbreiding. De foto's zijn erg mooi.
Ik hoop dat alles goed met je gaat.
Groet
Ida
22 Mei 2007 - 20:19
Mariel:
ahh ilse wat een schatje...
wat een mooie meid :)
22 Mei 2007 - 20:35
Hedwich:
Hey Ilse,
Gefeliciteerd!
Hoe is het met je? Leer je al aardig Zweeds? En heb je al een beetje voorjaar daar?
Ik ben heel druk met mijn afstuderen, zoals je begrijpt.. Het gaat gestaag.. Ik denk vaak even aan je en hoop dat je het naar je zin hebt!
Heb je skype? Is dat een optie?
Tot gauw!
Liefs,
Hedwich -
23 Mei 2007 - 05:53
Marjolijn:
Aaaah wat een liefie! Weet je al hoe ze gaat heten? -
25 Mei 2007 - 19:25
Inge:
Hoi Ilse, gefeliciteerd met dit kleine wondertje. En wat zijn we blij dat het gezond ter wereld is gekomen. Romany voelt zich zo ontzettend moeder; ze is zo trots. Ze is haar kind van alles aan het leren. De 1e dag was ze doodmoe van het achter haar veulen aanhollen. De 2e dag ging het al beter en holde het veulen achter haar aan. Nu volgen ze elkaar feilloos, Als er 'gevaar' dreigt hinnikt ze zachtjes. En als het veulen slaapt en ze ziet me met een appeltje, dan komt ze echt niet. Ze kijkt dan vertwijfeld naar haar kind en blijft bij haar. Gelukkig is het heerlijk weer, en kan het veulen heerlijk in het zonnetje soezen. Ze is heel vrolijk en niet echt schuw meer. Ze is nog wel steeds naamloos: de meiden hebben nog 3 namen over: Alma, Alvira en Adina. Als iemand de oplossing heeft, hoor ik het graag, haha.
Groetjes uit Maurik.
29 Mei 2007 - 11:34
Inge:
En het is geworden: ALMA -
30 Mei 2007 - 17:35
Anna/Norrköping:
LIEF!
Alma heeft haar zg "Naamdag" op 8 september (trouwens ook mijn verjaardag :-) ). Dan krijgt ze wat lekkers, hoop ik.