Update
Door: Ilse
Blijf op de hoogte en volg Ilse
14 Oktober 2009 | Zweden, Igelfors
Ik ben weinig aan het werk. Er zijn meerdere oproepkrachten bijgekomen waardoor de diensten gedeeld worden. Heb dus best wat tijd over voor de studie. Volgende week heb ik het eerste tentamen. Het valt me wel tegen: de boeken zijn in het Engels, het tentamen in het Zweeds. Veel termen in het Latijn. Dus een mengelmoes van vele talen. We zullen zien wat het wordt....
Rinda het paard is verhuisd, ze staat nu vlak bij. Ook heeft ze een vriendje erbij gekregen. Een pony, hij heet Toj. Zie de foto´s. Die twee hebben het wel naar hun zin. Ook voor ons is het veel makkelijker. Ze staan nu in het bos tegenover ons huis. Dus elke keer als we de hond uit laten, lopen we er even langs. We hebben twee vrachtwagencontainers geplaatst. Eentje staat altijd open, zodat de paarden er zelf in en uit kunnen. De andere gebruiken we voor opslag van hooi en paardenspullen. De containers moeten nog wel geschilderd worden, het ziet er niet uit nu. Maar het is te koud om nu te schilderen. Van het voorjaar maar doen!
Robert is hard bezig met de garage. Hij is hem helemaal aan het isoleren en ook komt er stoom. Dan kan Robert van de winter eens (warm en met verlichting) aan zijn auto´s prutsen. Zie foto´s.
Als de garage klaar is, gaan we weer aan de boververdieping van het huis aan de gang. Er is nog één kamer niet geisoleerd. Ook de hal moet afgewerkt worden (behangen, nieuwe vloer). Het is de bedoeling dat de hele bovenverdieping deze winter af komt.
Laatst had ik nog een lynx gezien. Echt bijzonder zo´n beest. Een grote kat! Onze echte kat Nila en Marit de hond zijn dikke vriendjes geworden, dat is wel leuk.
14 Oktober 2009 - 20:33
Oma Castricum:
Leuk om weer eens wat te lezen over jullie werkzaamheden en belevenissen! Je blijft wel aan de gang, zo. Toch benijden we jullie niet: de hele lange winter in de kou!! br...groetjes ook van opa. -
07 November 2009 - 06:34
Merel:
he Ilse, wat een leuke pony! En lijkt me toch wel een mooie omgeving met al dat bos, hoop dat jullie er ook (nog steeds) van kunnen genieten!
Succes met het kluswerk..
groetjes,
Merel -
09 November 2009 - 11:34
Jan:
Ik neem aan dat de laatste foto vanuit de garage genomen is?
Ziet er goed uit allemaal.
Laat maar wat horen als jullie weer eens in NL zijn (omstreken Gemert :))
Cheers,
Jan -
15 December 2009 - 08:58
Carine:
Hai Ilse,
Hoe is het met je?
Gebruik jij je hyvespagina nog? Ik heb je laatst een privé bericht gestuurd, maar twijfel nu of het wel is aangekomen. Ik hoor t wel!
liefs Carine -
17 December 2009 - 20:24
Inge:
He Ilse, goed nieuws, hoorde ik van Anne. Laat eens wat van je horen. Groet, Inge